Bodø/Glimt mot til

Tromsø har på sin side åpnet sesongen med to seire to tap og tre uavgjort. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane

BodøGlimt - Tromsø Kjøp billetter Kampsponsor Se hele tabellen Åpner Havet Gratis inngang for russ A-lag Sikre deg plass på 16.

. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa. Glimt mot TIL på 16.

I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Bli med når Glimt skal kjempe seg videre mot Ullevaal mot Lillestrøm på søndag.

BodøGlimt tok en fortjent 2-1-seier hjemme mot Sarpsborg 08 denne helgen og befestet seg dermed som det beste laget i Eliteserien om dagen. Må jobbe beinhardt 08. Mai 2022 Åpner Havet Gratis inngang for russ 08.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Sak 66 FK BodøGlimt skal stemme mot ev. Etter 22 spilte kamper er de regjerende mesterne plassert på førsteplass på tabellen og det er tre poeng ned til de største konkurrentene Molde og hele åtte poeng ned til tredjeplasserte KBK.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Salget foregår gjennom lenken nedenfor men vil ikke være tilgjengelig før mandag klokken 1200.

Mai for tre år siden. Mai-festen mot Tromsø nå. Tromsø har på sin side åpnet sesongen med to seire to tap og tre uavgjort.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Den tradisjonen startet i 1995. Mats Torbergsen NTB Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

3-1-seieren borte ble fulgt opp med 2-0 på Aspmyra etter scoringer av. Sola varmet nok mer enn kampen gjorde for de 600 som hadde møtt opp for det var lenge mellom høydepunktene i dagens kamp. Fremlagte forslag på Forbundstinget om å stanse arbeidet med innføring av VAR i.

Sak 65 FK BodøGlimt skal fremme og støtte forslag på Forbundstinget eller støtte ev. Billetter til Haugesund BodøGlimt. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

1 day agoBodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Mats Torbergsen NTB NTB.

BodøGlimt og Tromsø møtes alltid 16. Glimt ligger dermed på sjetteplass i ligaen mens Tromsø ligger på niendeplass. For deg som ikke har sesongkort.

Torsdag viste BodøGlimt at seieren borte mot Celtic ikke var en tilfeldighet. 1 day agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Tromsø snytt for scoring.

Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. Klikk her for å kjøpe billetter til kampen. 1 day agoBodøGlimt Tromsø 11 Innbytterne Victor Boniface 21 og Joel Mugisha Mvuka 19 ordnet utligningen tre minutter på overtid da BodøGlimt reddet ett poeng mot Tromsø.

Adressano Tips oss forsiden Folk. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. Glimt ligger dermed på sjetteplass i ligaen mens Tromsø ligger på niendeplass.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Billetter Rana - Glimt. Mai-festen mot Tromsø nå A-lag Billetter Siste nytt fra A-laget 10.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

BodøGlimt tok imot Tromsø til treningskamp i nydelig vårvær på Aspmyra denne søndagen. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. 1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Sikre deg plass på 16.

Salget for sesongkortinnhavere starter mandag 14. Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.

1 day agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag. Da møttes lagene på Aspmyra og Tromsø vant 2-1. Det endte med 51 til hjemmelaget.

160522 1701 160522 1701. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Siden da har Glimt spilt.

Mai 2022 Aner utvikling. Forslag på Forbundstinget eller initiativer til utredning av åpning for privat eierskap i norske fotballklubber. Dette var også den gangen Tromsøs trener Harald Aabrekk filmet en skade etter et ublidt møte med Glimts fysio.

BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. 75 54 55 00. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

Mai så lenge lagene er i samme divisjon. Æ e BodøGlimt til æ dør lyder ordene i en mye sunget supporterlåt til klubben som nå er inne sin uten sidestykke beste periode i sin 106 år. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Rekordras For Bodo Glimt Etter Ydmykelsen Av Rosenborg Eurosport


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Politianmelder Romas Keepertrener Klar Tale

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel